Helemaal GRATIS voor iedereen

Beste horeca uitbaters,

Wij willen jullie graag informeren dat we de beslissing hebben genomen om onze website tijdens de corona crisis helemaal GRATIS ter beschikking te stellen van alle horeca zaken én de gebruikers.

We hebben gemerkt dat sommige restaurants struikelden over de kleine eenmalige bijdrage die we aanvankelijk vroegen voor de registratie van hun zaak. Dit is heel erg jammer, want we willen graag benadrukken dat we deze bijdrage integraal wilden gebruiken voor de promotie van deze website. Want Google & Facebook advertenties zijn nu eenmaal niet gratis. En het is belangrijk dat de consument de website kan vinden.

Maar omdat ik geloof in het project én omdat ik wil tonen dat ik de sector écht een hart onder de riem wil steken, heb ik besloten om de website helemaal GRATIS ter beschikking te stellen voor alle horeca uitbaters tijdens de coronacrisis.

Dit wil ook zeggen dat er helemaal geen budget is voor online marketing en dat ik mijn eigen financiële middelen en tijd zal investeren in dit project om jullie alsnog te ondersteunen in deze moeilijke periode.

Ik wens jullie alvast veel succes toe in deze moeilijke periode!

Mvg,

Mathieu De Raeve

Oprichter Afhaalgerechten.be

Search